Medlemsvillkor

Du måste acceptera villkoren innan du skapar ett konto hos oss.
Har du frågor kring villkoren ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Samtycke till behandling av personuppgifter

Vi på Umeåflyg är mycket glada över ditt intresse för våra tjänster och ditt besök på vår hemsida. Umeåflyg är i behov av vissa personuppgifter för att kunna leverera den tjänst du beställer från oss.

Den lämnade informationen används på följande sätt:

Den information du ger oss sparar vi och använder så att vi kan ge dig den service och information du förväntar dig. T.ex. bokningskod, information om eventuella förseningar, förändringar i tidtabellen eller prisändringar och kampanjer. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) måste vi be om ditt samtycke till att vi sparar och behandlar uppgifterna om dig. Det är det vi nu ber dig om att göra på den här sidan. De personuppgifter du lämnar till Umeåflyg kommer att behandlas av Umeåflyg i egenskap av personuppgiftsansvarig. Du har laglig rätt att kräva information om Umeåflygs behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att när som helst gå in på hemsidan och ändra dina uppgifter.

Godkännande

Jag samtycker till att Umeåflyg registrerar och lagrar uppgifter om mig som jag lämnar på den här sidan. Samt att Umeåflyg inhämtar, registrerar, lagrar och samkör personuppgifter om mig från andra källor. Ändamålet är att uppgifterna skall användas, sammanställas och bearbetas för att bl.a. kunna leverera den beställda tjänsten, i det här fallet din resa.

Jag samtycker även till att Umeåflyg tillsammans med sina utvalda samarbetspartner använder, sammanställer och bearbetar uppgifterna i syfte att erbjuda och marknadsföra sina produkter och tjänster till mig. Genom att registrera dina personuppgifter i medlemsformuläret samtycker du till ovannämnda.